sve kategorije

O Nama

Ti si ovdje : Početna>O Nama

Yuhuan CNC alatni stroj Co., Ltd.

Osnovan 1998. godine, YUHUAN je javno visokotehnološko poduzeće nacionalnog ključa (broj dionice: 002903) specijalizirano za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju preciznih i visoko učinkovitih CNC alatnih strojeva.

Naša tvrtka ima 6 serija i više od 50 proizvoda kako slijedi: CNC brusilica s dvostrukom površinom; brusilica bregaste osovine i radilice; stroj za lakiranje i poliranje; stroj za struganje i glodanje; CNC cilindrična brusilica; CNC stroj za mljevenje ventila i specijalna oprema za klipne prstenove itd. Naši proizvodi se široko koriste u automobilskoj, informatičkoj elektronici, vojnoj i zrakoplovnoj industriji, brodogradnji, ležajevima, brtvama, kućanskim aparatima i drugim ključnim područjima nacionalnog gospodarstva.

YUHUAN je akreditiran kao Pokrajinski inženjerski istraživački centar za precizne CNC alatne strojeve, Provincial Enterprise Technology Center i Academician Workstation.

Radionički i uredski prostor pokriva 20 tisuća četvornih metara.

S više od 270 osoblja, uključujući preko 50 R & D tehničkih inženjera.

Glavni proizvodi proizvode više od 1000 kompleta godišnje.

NAŠA TVORNICA

tržište mreža

Naša tvrtka je uspostavila široku prodajnu mrežu u cijeloj zemlji, a njeni proizvodi se izvoze u Sjedinjene Američke Države, Indiju, Južnu Koreju, Tajland, Brazil, Rusiju, Portugal, Vijetnam, Keniju i druge zemlje. Yuhuan je uvijek uživao dobar ugled u zemlji i inozemstvu zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda, izvrsne usluge nakon prodaje i isplativih prednosti.